Vihdoinkin… | Kalagurun Blogi

20 vuotta, lukemattomia paleltumia, tuskallisia auringonpolttamia ja unettomia öitä. Mukaan mahtuu myös uskomattomia onnistumisia ja karvaita pettymyksiä. Nyt se on vihdoin valmis; palvelu joka kertoo kalareissun ottiuistimen, uittotekniikat ja vähentää samalla ahdistusta….. 

Käykää tutustumassa; ihastukaa tai vihastukaa. Palvelussa on useita valmistajia ja yli 1300 viehettä.

Kalaguru antaa kalan aktiivisuustason ennusteen viideksi vuorokaudeksi eteenpäin, kolmen tunnin ennustejaksoissa. Se, antaa uistin suositukset  ja opastaa kuinka uistimia kannattaa uittaa. Palvelu toimii PC:llä, tabletilla ja mobiilissa. Palvelu on kiinni Forecan ja ilmatieteenlaitoksen rajapinnoissa.

Kalaguru.fi palvelu antaa ennusteen kalan aktiivisuustasosta. Lisäksi saat valmiit viehesuositukset, jotka on sovitettu kalan aktiivisuuden, valon ja veden ominaisuuksien mukaan. Sieltä löydät vastauksen siihen, miksi luottokone ei toimi joka päivä.

Kalagurun tarina

Kalagurun taustavaikuttajat

Kalagurusta löytyy nyt yli 1300 viehettä eri kalalajeille ja kalastustyyleille. Käy tutustumassa mitä suosituksia saat omaan suosikkipaikkaasi ja kalastustapaasi.

Jos tykkäsit artikkelista, voit seurata Kalagurua Facebookissa. Voit myös jakaa artikkelin kavereillesi.

Kalaguru.fi palvelu kertoo kalan aktiivisuustason muutokset kolmen tunnin jaksoissa viideksi vuokaudeksi eteenpäin. Se antaa ohjeita uistinvalintaan ja uistimen uittoon. Palvelu on kiinni Forecan ja Ilmatieteenlaitoksen rajapinnoissa.

Lue Kalagurun blogin muut artikkelit